Några av våra Case

Kirurgveckan 2014 (Akademikonferens):

 

Den papperslösa kongressen som sparade 2,2 ton papper!

Svensk Kirurgisk Förening är en av våra trogna kunder. Genom AkademiKonferens har de nu tecknat ett treårigt avtal med oss. Vi levererar en digital helhetslösning för deras kongress. Utöver eventappen används en webbplats som vi skapat, abstraktsystemet, anmälningssystemet samt digitala postrar.   Kirurgveckan14 vann Årets mötespris, för ett modernt och miljömedvetet möte, som sparade in 2,2 ton papper genom våra digitala lösningar. Med vår eventapp erbjöds mötesguide, deltagarinformation, program och karta.   Dessutom lyftes sponsorer, utställare och talare särskilt fram. Evenemangets huvudsponsorer visades med logotyp i appen, 68 000 gånger under 5 dagar, för 2 000 deltagare.   Genom appens interaktiva funktioner fick deltagarna ett mervärde genom egen medverkan.

Samarbetspartners

Case

Krinova mötesapp

För Krinova – Kristianstads innovationsinkubator – har vi skräddarsytt en portalapp för event och möten. I appen skapar användaren egna möten, med hjälp av de förvalda funktionerna, och det är lätt att konfigurera enskilda möten som interna eller öppna för ett enskilt företag.

Kardiovaskulära vårmötet

Ett återkommande uppdrag sedan 2011 är den årliga svenska hjärtkonferensen, som arrangeras av Svenska Hjärtförbundet och Malmö Kongressbyrå. Deras eventappar är alltid välfyllda med praktiska funktioner för att deltagarna ska få ut det mesta och det bästa av konferensen.

Lund Comedy Festival

 

Till Anagram har vi levererat eventappen för Lunds Comedy Festival 2014. Två centrala byggstenar i appen var den översiktliga kartan, samt möjligheten att skapa ett eget festivalprogram.

Innovationsriksdagen

Ideon AB var tidigt ute med eventapp. Redan 2011 anlitades AppInConf för att skapa en särskild app, när de anordnade Sveriges Innovationsriksdag. En av de mest uppskattade funktionerna hette Unconference, vilket gav deltagarna möjlighet att bestämma temat på vissa föreläsningar.

Kulturnatten

Varje år i september anordnas Kulturnatten i Lund, som lockar c:a 50 000 besökare. Centrala Lund blommar upp med 300–400 kulturella evenemang, vilka håller på långt in på natten.   För den digitala kommunikationen valde Lunds kommun AppInConfs eventapp, något som bland annat möjliggjorde direktkommunikation genom push-notifikationer.

Barnveckan 15

 

På uppdrag av Malmö Kongressbyrå levererade vi eventappen till läkarkongressen Barnveckan 15. I denna appen fick vi möjlighet att använda oss av vår nya design med förbättrad användarvänlighet, såsom sidomeny och genvägar till olika funktioner.