Multimeeting app

 

Vår Multimeeting app vänder sig till dig med återkommande event, eller som vill samla olika möten i en och samma digitala miljö.

 

Vi utformar appen med utgångspunkt från den grafiska profilen för ditt företag. Innehåll och funktioner läggs sedan till enligt dina önskemål. Den färdiga appen prenumererar du på månadsvis, med möjlighet att uppdatera innehåll genom vårt webb- och molnbaserade administrationssystem.

 

Vi har en paketlösning för alla behov. Hitta den som passar just dig i vår prislista.

Under Kirurgveckan14 visades huvudsponsorernas logotyp 63 000 gånger under 5 dagar, för 2 000 deltagare!  

Så här funkar vår Multimeeting-app:

Steg 1

 

Appen laddas ner gratis via App Store eller Google Play. Den är utformad med utgångspunkt från den grafiska profilen för ditt företag.

 

Deltagarna hittar via Alla event det möte/event som de vill ta del av. Under Mina event finns sedan en förteckning över samtliga tidigare event.

 

Med funktionen Info finns det möjlighet för deltagarna att lägga till egna uppgifter.

Steg 2

 

Inne på Alla event står varje enskild post listad med praktisk information om plats och datum. Med ett enkelt tryck laddas informationen ner till den mobila enheten.

Steg 3

 

I den eventspecifika vyn visas de funktioner som du som arrangör har valt till din specialanpassade app. En utförlig meny rullas in från höger sida på skärmen, och låter dig enkelt navigera mellan appens olika delar.

Dela denna sida: